Redan en ärrad veteran, men kvar i matchen!
Bildtext: Redan en ärrad veteran, men kvar i matchen!

19 augusti 2020

Inspirerad av förra veckans promenader så har jag spänt bågen ännu mer och besökt våra gamla parhästar ”Gamle Svarten” och ”Snömannen”, den senare mera känd som ”Yetin”. För er som är födda efter att Eldkvarn brann, ursäkta Stockholmsuttrycket gamla ränder går tydligen aldrig ur, så är gamle Svarten just en häst.

Nu låter det ju som att jag varit iväg på en polarexpedition, men ska jag vara helt ärlig så står de båda stålhästarna i samma parkeringshus och våning där jag parkerar min egen. Så jag passerar och vinkar till dom, och även ”Bussen”, varje dag på väg till jobbet. Rätt ska vara rätt.

De hälsar att det varit mycket tid på bänken under första halvlek, och de hoppas på mera speltid under andra. Det har börjat lovande med bortamatcher både i Köping och Sala, med klara vinster och då är vi ju bara i början av säsongen.

Deras utvecklarkollega som står i ett annat garage har jag tyvärr inte kunnat nå för en kommentar om matchläget, är ju bäst att inte spänna bågen för hårt. Men ”Svarten” sa att allt ska vara lugnt även där. Hur hen kan veta det övergår min fattningsförmåga, men det är väl nån bilgrej eller nåt…bäst att inte fråga.

Men om Regionens bilsansvarige fick bestämma så skulle de alla vara klädda med frigolit och inlindade i bubbelplast innan de ens rullar en meter. Av omtanke om bilarna då alltså. För vår lilla verksamhet har vad jag förstått under en lång rad av år närmast abonnerat på titeln regionmästare i fordonsskadeblankettsförbrukning. Ingen nämnd och ingen glömd, allra minst jag själv för jag vet hur snabbt det går att smasha en baklykta mot en stengrej som dyker upp ur marken från ingenstans. Hm…där kanske jag sa lite för mycket…men ingen är ju som bekant perfekt…

Men så behöver ju Regionens andra leasingbilar inte tampas med skogsvägarna runt Fragg heller, alltså tänk så långt upp i Norberg man kan komma, där potthållen bokstavligen är lika stora som gruvhål…klart hardcore!

Så för att på grund av skadeläget inte behöva lämna några walkover till kommande bortamatcher, så hälsar bilarna er alla så gott och att vi ska köra försiktigt. Då slipper vi en vacker dag att behöva forcera en massa bubbelplast och bli sinkade till matchstart, och dom blir jätteglada 😊

PS. Ett stalltips, när ni googlar på ”Eldkvarn” så lägg till ”Stockholm” eller nåt, annars kommer ni få tre miljoner träffar om något helt annat…

Vår springare för sprintdistanser hälsar också. DS.Taggade, och redo for plåtskadesäsongen.
Bildtext: Taggade, och redo for plåtskadesäsongen.

En mästare pa korta distanser.Bildtext: En mästare pa korta distanser.