15

Nu kan du som nybörjare hjälpa till att bygga ett Tiny house. Obligatorisk föranmälan och endast tjejer/icke-män.

15

Den här helgen utforskar vi Aseas historia. Obligatorisk föranmälan!

22

29

Karin Assarsson Oom visar hur du väver en tuff lapp som du kan dekorera och laga dina kläder med. Obligatorisk föranmälan.

30

Nu är du som nybörjare varmt välkommen att prova på tillsammans med bebyggelseantikvarie och hemslöjdskonsulent. Obligatorisk föranmälan.

12

Johan Sagström lär dig grundläggande täljgrepp. Obligatorisk föranmälan.

16

Välkommen att testa på att animera med hjälp av museets Tagtool tillsammans med museitekniker Mats!

19

Vill du prova på att väva på vikingavis? Karin Assarsson Oom visar hur man väver brickband. Obligatorisk föranmälan.

3

Johan Sagström lär dig grundläggande täljgrepp. Obligatorisk föranmälan.

25

Anja Sundberg visar hur du tillverkar en klimatsmart och funktionell krympburk. 2 dagar. Obligatorisk föranmälan.
Se arkivet