29

Nu är det dags igen! Boka in Västerås Hattparad 2019 i kalendern som är samtidigt som folkfesten och evenemanget Västerås cityfestival. Temat för årets tävling är "Festival". I år kommer du som besökare även kunna delta i en workshop.

4

Under våren har projektet Koldioxidteater på Västmanlands läns museum arbetat med en samskapande process. Det är en del i ett arbete där vi på djupet utvecklar nya sätt att arbeta med museets samlingar och förmedling av kulturarv och engagerar unga länsbor i det arbetet. Nu bjuder vi bjuder in dig som är intresserad av museipedagogik, klimatfrågan och ett museums roll i förändring av sociala normer till en spännande workshop den 4 oktober. Sista anmälningsdag 15 september.
Se arkivet