Axel von Fersens charmkurs: Platinum Edition

Axel von Fersens charmkurs“Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville.” Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs är en humoristisk afton med Caroline Donath.

Du får ta del av Axels tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig lekfullt och varsamt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta, utan att behöva resa dig ur stolen. Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst. Efter föreställningen får deltagare ett fint diplom för sina nya färdigheter. Man kan därefter titulera sig Charmör.

Föreställningen har blivit en stor succé över hela landet och är egentligen tre unika charmkurser i tre olika steg. Denna kväll blir det den lyxiga så kallade Platinum Edition. Här blir du Avancerad charmör - utan att behöva göra någonting.
Axel von Fersens charmkurs: Platinum edition


  Onsdag 24 november kl 18

  Hörsalen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

  Fri entré

  Begränsat antal platser 110 st

  Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.


​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.