Den finska krigstrilogin

Bild från brädspel från Mikugames

En föreläsning på svenska om Finlands tre krig under andra världskriget: Vinterkriget, Fortsättningskriget och Lapplandskriget. Föreläsningen kommer att hållas av Mikael Grönroos som har finskt påbrå och goda kunskaper om Finlands politiska och militära läge under andra världskriget. Flera intressanta, varav även en del okända, händelser kommer att belysas. Hans spelföretag, Mikugames, har tillverkat brädspel i ämnet som har sålts världen över.


För att förhindra ytterligare spridning av Covid hjälps vi åt att hålla avstånd. Vi har begränsat antal deltagare på evenemang så att avstånd kan hållas. Handsprit och munskydd finns tillgängliga.


Den finska krigstrilogin


  Onsdag 8 december kl 18-19

   Hörsalen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

   Fri entré

  Begränsat antal platser

  Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.


​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.


Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.