Barnlördag i Pedagogen - Spel

Barnlördag i Pedagogen tema spel

LÖRDAG 28 NOVEMBER KL 13-15
Tema: SPEL 

I alla tider har människor tyckt om att leka och spela spel. Tärning, kort och brädspel var vanligt och i våra basutställningar kan du se, och testa, flera spel. Nu har du chansen att skapa ditt eget spel! Kanske vill du göra en ny sorts tärning, spännande charader, eller kanske vill du rita nya fina spelkort? Bygg, klipp, rita, sy, brodera eller beskriv din skapelse!ANMÄLAN


   Lördag 28 november kl 13 - 15

   Pedagogen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

  Fri entré

  Antal platser: 16 st (inkluderat både vuxna och barn) 

  Obligatorisk föranmälan sker till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på deltagare och antal deltagare. Eftersom det är begränsat antal platser pga pandemin har vi valt att ha samma tema två barnlördagar i rad. Anmäl dig bara till en av de två så att fler barn kan få chansen att vara med. Tänk på att avanmäla dig om du får förhinder, senast fredagen innan, eftersom det kan finnas barn i kö.

  Du föranmäler både barn och vuxna deltagare med antal och namn. Varje barn/syskonskara ska ha minst, och max, en deltagande vuxen med sig. Som deltagare behöver du vara på plats kl 13 för att vi ska kunna pricka av och dra igång. Sedan bestämmer du själv hur länge du vill stanna.När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus.Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.