FULLBOKAT! Fruntimmersfika

FULLBOKAT!

Välkommen på en härlig söndagsföreläsning följt av kaffe och kaka. Dagens fruntimmersfika handlar om Ruth Randall Edström - rösträttskvinna och företagarhustru.

Vad är Fruntimmersfika? Första söndagen i varje månad under vår- och höstterminen är det vanligtvis Fruntimmersfika på Länsmuseet. Vi dukar till kafferep med broderade dukar och blommiga kaffekoppar. Efter en kortare berättelse om en kvinna från länet så fikar vi tillsammans och samtalar om allt från starka kvinnor till kaffebröd.

Fruntimmersfika - om Ruth Randall Edström

Söndag 7 november kl 14-15

Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

80 kr/person inklusive föreläsning och kaffe och kaka.

Fullbokat!

Obligatorisk föranmälan anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se eller ring informationen på 021-39 32 22. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn samt mobilnummer.

​   Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.