Fullbokat! Laga istället för att riva – why not!

Fullbokat

Håll tätt!! Laga, timmer, grund och tak. Workshop och föredrag med Johan Back som visar och deltagarna får prova på.

Johan Back har en bred utbildning med en teoretisk bas från Byggnadsantikvarieprogrammet på Högskolan på Gotland kombinerad med en praktisk timmermansutbildning i Järvsö Hälsingland.

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

Laga istället för att riva – why not

Söndag 3 oktober kl 12-16

Traversen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

Fullbokat!

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

____________________________________________________

#hållbararum