#byggnadsvårddetärsåjagsägerdet

Föreläsning med Johan Back som ger handfasta råd om vad byggnadsvård är för någonting och hur man kan tänka om man äger ett äldre hus som man vill renovera.

Johan Back har en bred utbildning med en teoretisk bas från Byggnadsantikvarieprogrammet på Högskolan på Gotland kombinerad med en praktisk timmermansutbildning i Järvsö Hälsingland.

Arrangeras i samarbete med Nätverket för byggnadsvård i Västmanland. Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

#byggnadsvårddetärsåjagsägerdet

Söndag 14 november kl 14

Hörsalen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Drop-in