FULLBOKAT! Barnlördag i Pedagogen - Julpyssel

ett svartvitt fotografi där fyra barn är i färd med att pynta en julgran med glitter och kulor. På fotografiet är det illustrerat med starka färger några smällkarameller och kulor i granen, en tomteluva på ett av barnen, en oregelbunden ram runt fotografiet, texten Barnlördag nere till vänster samt en pratbubbla uppe till höger med texten tema: julpyssel.

FULLBOKAT!

Julen börjar närma sig och då passar det ju utmärkt att sätta igång med julpyssel! Med papper, tyg och glitter kan du göra massa fint att hänga i julgranen. Kanske en julstjärna, en smällkaramell eller något helt annat? Kom och skapa fritt utifrån tema: julpyssel!

Barnlördagar i Pedagogen är barnens kreativa rum på länsmuseet! Här provar vi olika tekniker och material och i det egna skapandet uppmuntrar vi till att prova sig fram med stöd av en vuxen. Utifrån varierande teman får varje barn möjlighet att utforska sin egna kreativa process och delta i ett kravlöst skapande. Konstverken man har skapat får man självklart ta med sig hem och det är alltid fri entré!

Foto: Sam Törngren/Västmanlands läns museums arkiv. 1930-1940-tal.

För att förhindra ytterligare spridning av Covid hjälps vi åt att hålla avstånd. Vi har begränsat antal deltagare på evenemang så att avstånd kan hållas. Handsprit och munskydd finns tillgängliga.

Barnlördag i pedagogen - Julpyssel

Lördag 4 december kl 13 - 15

Pedagogen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Fullbokat!

Föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på både barn och vuxna och e-postadress

​   Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.