FULLBOKAT! Barnlördag i Pedagogen - Julpysselett svartvitt fotografi där fyra barn är i färd med att pynta en julgran med glitter och kulor. På fotografiet är det illustrerat med starka färger några smällkarameller och kulor i granen, en tomteluva på ett av barnen, en oregelbunden ram runt fotografiet, texten Barnlördag nere till vänster samt en pratbubbla uppe till höger med texten tema: julpyssel.

FULLBOKAT!

Julen börjar närma sig och då passar det ju utmärkt att sätta igång med julpyssel! Med papper, tyg och glitter kan du göra massa fint att hänga i julgranen. Kanske en julstjärna, en smällkaramell eller något helt annat? Kom och skapa fritt utifrån tema: julpyssel!

Barnlördagar i Pedagogen är barnens kreativa rum på länsmuseet! Här provar vi olika tekniker och material och i det egna skapandet uppmuntrar vi till att prova sig fram med stöd av en vuxen. Utifrån varierande teman får varje barn möjlighet att utforska sin egna kreativa process och delta i ett kravlöst skapande. Konstverken man har skapat får man självklart ta med sig hem och det är alltid fri entré!

Foto: Sam Törngren/Västmanlands läns museums arkiv. 1930-1940-tal.För att förhindra ytterligare spridning av Covid hjälps vi åt att hålla avstånd. Vi har begränsat antal deltagare på evenemang så att avstånd kan hållas. Handsprit och munskydd finns tillgängliga.Barnlördag i pedagogen - Julpyssel


   Lördag 4 december kl 13 - 15


   Pedagogen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

   Fri entré


   Fullbokat!

   Föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på både barn och vuxna och e-postadress

​   Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.


Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.