FULLBOKAT! Lär dig lerklina

FULLBOKAT!

Fokus ligger på utförandet, deltagarna ska få en introduktion till lerbrukets sammansättning och verktygen som behövs för att kunna utföra en lerputs. Även moderna putshjälpmedel som underlättar ett ganska tungt jobb som lerklining är, tas upp.

Ivan Hedrén som håller i workshopen är murare med egen verksamhet i västmanlandstrakten. Han har intresse för okomplicerade, sunda och hållbara byggnadsmetoder vilket gör att han gärna jobbar med lera.

Samarbete med Nätverket för byggnadsvård i Västmanland. Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

Lär dig lerklina

Söndag 21 november kl 12-16

Traversen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Fullbokat!

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.