Visningar- Pest eller kolera?

Berättelser om sjukdom och epidemier från Västmanlands historia. Hur var det att bli sjuk förr i tiden? Vad gjorde man när pesten kom 1710 och vilken typ av vård fick man? Dessa frågor och mer kommer vi att utforska under denna guidade visning inne på Västmanlands läns museum. Visningarna tar ca 30 minuter.

visning på karlsgatan 2 - pest eller kolera

Lördag 30 oktober kl 13 och 14.30

Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Begränsat antal platser.

Föranmälan på plats eller via e-post anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se eller tfn 021-39 32 22 . Skriv ”Pest eller kolera 30/10” och önskat klockslag i ämnesraden och ange följande uppgifter i din anmälan: namn  och e-postadress/mobilnummer.

​   Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.