Julmarknad på Karlsgatan 2

Söndag 8 december kl 12-16

Karlsgatan 2, Västerås

Fri entré. OBS! Tänk på att de flesta säljare tar kort eller Swish, men inte alla. Kontanter kan därför behövas.

Helgen den andra advent, 7-8 december kl 12-16, flyttar julen in på Karlsgatan 2 för andra året i rad. Förra året var en succé och detta år utökar vi till runt 50 utställare som erbjuder en härlig blandning av hantverk. De flesta från Västmanland!

Det blir handbroderade pins, lammskinn från gotlandsfår, handvävda och handsydda sjalar, mössor, barnkläder, återanvändbara ansiktspads, kaffefilter, fruktpåsar,  lamm- och nötkött, svarvade garnskålar, handgjorda dekorationer och silversmycken och egengjort julgodis, veganska/glutenfria bakverk och egenkokt marmelad och mycket mera!

Julmarknaden sker både i museihuset men även utanför på Karlsgatan där stånden med mat kommer att hålla till. Under helgen kommer museihuset även fyllas med musik, pyssel och barnaktiviteter.

Söndag kl 12-15 Brodera och väva i papper i Konstlabbet
Söndag kl 14 ABB-kören uppträder