INSTÄLLT! Barnlördag med Riddartema

Barnlördag med riddartema

  Lördag 14 mars kl 12 - 16

  Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

 OBS - Pågrund av rådande omständigheter har vi valt att ställa in helgens Barnlördag.

Pågrund av rådande omständigheter har vi valt att ställa in helgens Barnlördag med Riddartema. Vi återkommer med ett nytt datum vid ett senare tillfälle. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför och tackar för er förståelse.Det är endast förbokade barn som kommer att kunna medverka under dagen. I Pedagogen kommer vi att rita sköldar, göra kronor och drakhattar tillsammans med de som har biljett till riddarskolorna, max 50 pers i taget. Kom gärna utklädd till riddare, prins, prinsessa, drake eller bär medeltidsdräkt – gäller både vuxna och barn!

kl 12.30 och 14.30 Riddarskola med Riddarklubben från Livrustkammaren. Du får lära dig allt som en ung riddare behöver veta - historisk bakgrund, rustningar och vapen, tips och tricks. Fri entré men begränsat antal platser på Riddarskolan så förbokning krävs, se ovan. Rekommenderas för barn mellan 4 och 12 år.

kl 13.30 gycklare Zack uppträder för de som har bokat biljett.

För att hindra smittspridning: Känner ni er sjuka med symtom som snuva, hosta eller feber ska ni undvika att träffa andra människor. Smittämnen fastnar även lätt på händer. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Tack för visad hänsyn.

OBS! Om ditt barn är anmält men inte tänker komma, var god hör av dig snarast. Mejla anna.blom.allalouf@regionvastmanland.se

Riddarskola