FULLBOKAT! Barnlördag i Pedagogen - Båtar

Barnlördag i Pedagogen tema båtar

FULLBOKAT!
Lördag 19 september kl 13 - 15
Tema: Båtar 


Att kunna ta sig fram på vatten har varit viktigt från forntiden till idag. Båtar användes både som transport av människor och saker, men också vid begravningar. I våra basutställningar har vi flera exempel på historiska båtar. Om du skulle bygga en båt idag hur skulle den se ut? Bygg, klipp, rita, sy, brodera eller beskriv din skapelse!ANMÄLAN


   Lördag 19 september kl 13 - 15

   Pedagogen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

  Fri entré

  FULLBOKAT Antal platser: 16 st (inkluderat både vuxna och barn) 

  Obligatorisk föranmälan sker till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på deltagare och antal deltagare.

  Du föranmäler både barn och vuxna deltagare med antal och namn. Varje barn/syskonskara ska ha minst, och max, en deltagande vuxen med sig. Som deltagare behöver du vara på plats kl 13 för att vi ska kunna pricka av och dra igång. Sedan bestämmer du själv hur länge du vill stanna.När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus.Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.