Visning i barnvagnstakt

Bild på en barnvagn som står parkerad i utställningen När då var nu - nya tidens ordning och reda

Tisdag 10 november kl 11

Du som vuxen med litet barn är varmt välkommen att rulla in med barnvagnen hos oss på länsmuseet och få en fri guidad visning av våra basutställningar. Du får upptäcka den västmanländska historien från stenåldern fram till millennieskiftet. Varierande teman från gång till gång. Denna gång vandrar vi genom vår basutställning ”När då var nu– Nya tidens ordning och reda”.

Visningen hålls på svenska, är anpassad för besökare med barnvagn och litet barn, går i lugnt tempo, tar hänsyn till och välkomnar alla former av barnljud. Tänk på att det är obligatorisk föranmälan!

ANMÄLAN

Tisdag 10 november kl 11

Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Max antal: 5 personer

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se

​ När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus.Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.