FULLBOKAD! Barnlördag i Pedagogen

Barnlördag i Pedagogen tema väsen och spöken

FULLBOKAD! 

Förr trodde människor på övernaturliga väsen som troll, spöken och varelser som kunde ställa till det i vardagen. Idag kallar vi det för folktro. Nu har du chansen att tro på det igen och skapa ditt eget väsen eller spöke! Hur ser det ut? Och vad kan det ställa till med? Bygg, klipp, rita, sy, brodera eller beskriv din skapelse!ANMÄLAN


   Lördag 31 oktober kl 13 - 15

   Pedagogen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

  Fri entré

  FULLBOKAD! Antal platser: 16 st (inkluderat både vuxna och barn) 

  Obligatorisk föranmälan sker till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på deltagare och antal deltagare. Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats!

  Du föranmäler både barn och vuxna deltagare med antal och namn. Varje barn/syskonskara ska ha minst, och max, en deltagande vuxen med sig. Som deltagare behöver du vara på plats kl 13 för att vi ska kunna pricka av och dra igång. Sedan bestämmer du själv hur länge du vill stanna.När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus.Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.