FULLBOKAD! Höstlovsaktivitet: Berättande och slöjd

Berättande och slöjd på temat hållbarhet

FULLBOKAD!

Skapa ditt hållbara rum 2.0! Vill du bidra till en bättre miljö? På höstlovet kan du lyssna till hur man lappade och lagade förr och efteråt dekorera konservburkar som du kan förvara pennor och andra småsaker i eller göra roliga plåtdekorationer av bland annat kakformar. Du kan helt enkelt skapa smart hållbar förvaring och piffa upp ditt rum.

Anna Bratås, museipedagog, Västmanlands läns museum inleder med att berätta hur man lappade och lagade förr. Gittan Wallin Wester och Elisabeth Larsson, slöjdpedagoger håller därefter i en kreativ och hållbar workshop där du gör återbruk av bl a konservburkar, kakformar, kapsyler, värmeljushållare och knappar. Material finns på plats. Vill du så får du gärna ta med dig egna föremål som du vill återbruka. Kostnadsfritt. Från 6 år och uppåt. Välkommen!

Programmet är en del av projektet ”Hållbara rum” i samarbete med Västmanlands läns hemslöjdsförbund.
#hållbararum​

ANMÄLAN

Torsdag 29 oktober kl 13 - 16

Pedagogen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

FULLBOKAD!

Obligatorisk föranmälan sker till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på ditt barn och dig, mejladress samt mobilnummer till vårdnadshavare. Har ni anmält er och senare får förhinder ber vi er avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få er plats!

Varje barn ska ha minst, och max, en deltagande vuxen med sig. Som deltagare behöver ni vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus.Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.