Bygg ett Tiny house

I samband med vår utställning Hållbara rum så byggs det i utställningsrummet ett riktigt Tiny house på plats! Är du tjej/icke-man så kan du boka in dig för att tillsammans med föreningen Fliks vara med och bygga! Träffarna vänder sig till kvinnor i olika åldrar och bakgrunder som har liten eller ingen tidigare byggkunskap. Under varje kurstillfälle kommer det att finnas en kvinnlig snickare på plats som vägleder bygget.

BYGG ETT TINY HOUSE

Lördag-söndag 15-16 maj kl 10-16

Tiny house i utställningen Hållbara rum, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

200 kr (ungdomar gratis)

6 platser för tjejer/icke-män 13 år och uppåt.

Obligatorisk föranmälan till fliksforening@hotmail.com  Skriv kort om vem du är och varför du vill delta!

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Läs mer om föreningen Fliks.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

____________________________________________________

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

#hållbararum
#slöjdhåller