Kraftverket - testa Tagtool!

Välkommen att testa på att animera med hjälp av museets Tagtool! Tillsammans med museitekniker Mats Arnell får du lära dig hur en Tagtool fungerar och skapa dina egna animationer på en historisk bild. Vad händer i bilden om du får bestämma?

Eventet äger rum i länsmuseets lokal Kraftverket och riktar sig till dig som är 12 år eller äldre. På grund av covid-19 finns det endast två platser per halvtimme (totalt 12 platser under eftermiddagen) och du bokar in dig på en tid i receptionen på plats samma dag.

Kraftverket - testa animation med Tagtool

Onsdag 16 juni kl 13-16

Kraftverket, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Antal platser: max 2 personer/per 30 min

Anmälan sker på plats samma dag och de som är intresserade skriver upp sig på en lista i Informationen.

​  Riktar sig till dig som är 12 år eller äldre.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.