Visningar på Karlsgatan 2

Välkomna till visningar på Karlsgatan 2! Den här helgen utforskar vi Aseas historia. Vad har Asea betytt för Västerås och hur var det att arbeta inne på fabrikerna? Visningen sker inne på länsmuseet.

Guide: Erik Berggren

visningar PÅ KARLSGATAN 2

Lördag-söndag 5 juni kl 13-13.30

Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

6 platser

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post/tfn som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats!

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

#karlsgatan2
#guidning