Prova på byggnadsvård

Prova på byggnadsvård som du har nytta av i ditt eget hem! Lappa, laga, måla. Du får prova på att göra en enklare lagning på papp eller vävspända väggar eller tak. Proverna görs på tapet eller skiva. Ledare är Maria Olofsdotter, Pompous Color & Decor.

Prova på byggnadsvård

Söndag den 29/8 Två pass: kl 12-13.30 eller 14 -15.30

Verkstaden i utställningen Hållbara rum. Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

Max 7 deltagare/pass Ålder: Från 16 år

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, vilket pass du vill gå, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.
.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

____________________________________________________

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

#hållbararum
#slöjdhåller