Syntolkad konst- och kulturhistorisk vandring

Bilden på Vasabysten ska illustrera den syntolkade stadsvandringen 8/9. Bildtext:Vasabysten av Carl Gustaf Qvarnström, avtäckt 6 juni 1864.

Fotad av Ernst Blom på 1920-1930-talet.

Syntolkad konst- och kulturhistorisk vandring i samarbete med Västerås konstmuseum.Följ med på en vandring i Vasaparken. Vi berättar bland annat om miljöerna, arkitekturen och konsten.

Syntolkad konst- och kulturhistorisk vandring

Onsdag den 8/9 kl. 17.00

Samling på Karlsgatan 2 kl. 17.00.

Begränsat antal platser

. Anmälan via e-post:anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se
Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på alla du anmäler.
.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

Datum: 8 september