”När då var nu – Forntidens folk och fä"


Idag är det nationell arkeologidag. Passa på att gå på guidad visning av utställningen ”När då var nu – Forntidens folk och fä”.
Guide: Erik Berggren


guidad visning ”När då var nu – Forntidens folk och fä"


  Söndag 29/8 kl. 11.00 Karlsgatan 2

  Fri entré

  Begränsat antal platser  7 st För vuxna och barn från 6 år

 . Obligatorisk föranmälan:anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, önskad tid, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.


Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.____________________________________________________

Datum: 29 augusti

Tid: 11:00 - 12:00