Syntolkad visning

Det krävs inte perfekt syn för att kunna ta del av våra utställningar! Under våra syntolkade visningar ges detaljerade och målande beskrivningar av utställningarna på museerna. Den här gången ger vi en syntolkad visning av utställningen Fira demokratin!

Fira demokratin är en utställning från Sveriges riksdag och ger en introduktion till rösträttskampen och vägen till riksdagsbesluten 1919-1921 fram till det första demokratiska valet med allmän och lika rösträtt 1921. Västmanlands läns museum har gjort flera lokala tillägg - Folkrörelser, rösträtt och kamp - om bland annat demokratirörelsen i Västmanland.

Syntolkad visning av utställningen Fira demokratin!

Onsdag 20 oktober kl 17.

Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

Fri entré.

Begränsat antal platser.

Anmälan via e-post lena.engstrom@regionvastmanland.se eller ring 021-39 32 69.
Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på alla du anmäler.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Datum: 20 oktober