Odla där du är- föredrag med Farbror Grön

Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla! I föreläsningen Odla där du är berättar Farbror Grön hur du enkelt kan odla goda grönsaker i dina fönster, på din balkong, takterrass, pallkrage, växthus eller friland. Han varvar praktiska odlingstips med sortrekommendationer och gröna recept.

Farbror Grön är egentligen västeråsarna  Johannes Wätterbäck och Theres Lundén. De har valt namnet Farbror Grön för att de vill dela med sig av gröna kunskaper och sitt kretsloppstänkande. De odlar, tar hand om grödorna i läcker matlagningskost, överblivet avfall komposteras och blir mullrik jord till kommande odlingar. Farbror Grön har blivit känd i hela landet, och t.o.m. i Japan, för sina odlingar, sin blogg och böckerna, om odling och vegetarisk matlagning.

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

Odla där du är- föredrag med Farbror Grön

Onsdag 13 oktober kl 18

Hörsalen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Begränsat antal platser

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.