Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft.

Välkommen till en inspirerande föreläsning som ger konkreta tips och verktyg till verklig förändring. Vad kan du som individ göra? Hur påverkar du politiker och företag? Om vikten av att skapa förändring och organisera sig från depp till pepp! Föreläsningen utgår från boken med samma namn.

Om föreläsaren
Maria Soxbo, journalist, föreläsare, författare och hållbarhetsinfluencer. Som grundare av klimatklubben utsågs hon, Emma Sundh och Johanna Nilsson till Årets framtidsmamas 2019 av tidningen Mama och 2021 hamnade hon på plats 25 på Aktuell Hållbarhets ranking över Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste.

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft

Söndag 17 oktober kl 14-15

Hörsalen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås

Begränsat antal platser, 110 platser

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

​  Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel!
Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.