FULLBOKAT! VÄV PÅ VIKINGAVIS

FULLBOKAT!

Vill du prova på att väva på vikingavis? Vill du spinna en tråd? Nyfiken att väva med brickband? Karin Assarsson Oom, textillärare och konsthantverkare visar hur man väver brickband. Du får göra i ordning ditt eget brickband och väva. Denna gång både nybörjarband och band med individuella vridningar. Du får också prova på att väva på Västmanlands läns museums upprättstående järnåldersvävstol och att spinna tråd av ull.

Material finns på plats. Du får gärna ta med egna garner i hållbara material. Inga förkunskaper krävs. För dig mellan 9 och 90 år. Barn under 12 år bör ha en vuxen med sig. Det blir rast vid tillfälle och fika finns att köpa på Karlsgatan Kafé. Prova på-tillfälle för dig som är intresserad av att ge dina prylar ett extra liv.

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

VÄV PÅ VIKINGAVIS

Lördag 23 oktober kl 12 - 16

Verkstaden i utställningen Hållbara rum, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

Fullbokat!

Obligatorisk föranmälan till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt och ditt eventuella barns namn, e-postadress samt mobilnummer.

Kontakta Karin Assarsson Oom, Västerås slöjd- och hantverksförening, 070-544 99 52.

​  Notera att anmälan är bindande och sjukdom anmäls via samma e-post ovan som vid anmälan. För att din plats ska kunna erbjudas personer i kö är vi tacksamma för så tidig avanmälan som möjligt! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post.