Var med och bygg på vårt Tiny house!

Vill du vara med och bygga ett litet hus på hjul? Kursen anordnas av föreningen FLIKS och vägleds av en kvinnlig snickare. Träffen vänder sig främst till kvinnor och icke-män. Vi bygger väggar, lägger ytterpanel, renoverar fönster, testar på att använda olika verktyg och mycket mer ! Du behöver inte ha några förkunskaper. Skriv kort vem du är och varför du vill delta!

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

BYGG ett tiny house

Lördag 16 oktober kl 10-16

Traversen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.

Begränsat antal platser. Träffen vänder sig främst till kvinnor och icke-män.

Obligatorisk föranmälan till fliksforening@hotmail.com​  Skriv kort vem du är och varför du vill delta.

​  Notera att anmälan är bindande och sjukdom anmäls via samma e-post ovan som vid anmälan. För att din plats ska kunna erbjudas personer i kö är vi tacksamma för så tidig avanmälan som möjligt! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post.