Byggnadsinventering av Skinnskatteberg

När då var nu forntidens folk och fäSkinnskatteberg Foto Västmanlands läns museum

Nu fortsätter arbetet med att uppdatera Skinnskattebergs kommuns kulturmiljöprogram. Uppdateringen sker i samarbete mellan Skinnskattebergs kommun, Länsstyrelsen i Västmanland och Västmanlands läns museum.

Under 2019 med start under våren kommer en byggnadsinventering utföras av Västmanlands läns museums byggnadsantikvarier. Inventeringens syfte är att identifiera de kulturmiljövärden som finns i området och öka kunskapen om det byggda kulturarvet. Inventeringen kommer därefter vara ett underlag i arbetet med att uppdatera kommunens kulturmiljöprogram.

Västmanlands läns museums byggnadsantikvarier inventerar bebyggelse i utvalda områden genom fotografering och insamlande av information på plats.

Har du frågor om byggnadsinventeringen?

Christina Morén, byggnadsantikvarie
021-17 68 41, christina.moren@regionvastmanland.se