Dags att anmäla sig till årets Julmarknad på Karlsgatan 2

Julmarknad på Karlsgatan 2

7-8 december kl 12 - 16

Karlsgatan 2, Västerås

Bord inomhus 600 kr, utomhus 400 kr. Vid mathantverk diskuteras hyra i varje enskilt fall. Anmäl dig här.
Vi följer upp förra årets succémarknad! I december fylls åter lokalerna och gatan utanför museihuset Karlsgatan 2 av julstämning, hemslöjd och konsthantverk. Nu är det dags att ansöka om att vara med på den!

Den 7 - 8 december arrangerar museihuset Karlsgatan 2, som inkluderar Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum, en julmarknad i syfte att belysa och främja konst, konsthantverk, hemslöjd och mathantverk från Västmanland med omnejd. Marknaden kommer också att speglas i huset med skapande aktiviteter för barn och musikunderhållning.

Platsen för julmarknaden är både inne i museihuset Karlsgatan 2 och utomhus på själva Karlsgatan. Det kommer allt som allt att finnas cirka 50 platser.

Kriterier för konsthantverk och hemslöjd
Egenproducerat är ett krav och gärna lokalt från Västmanland.

Föremålskategorier

Smycken
Pappersmaterial: Vykort, affischer
Textil
Smide
Trä
Keramik
Ljusstöpning
Andra konstnärliga uttryck

Kriterier för mathantverk
Gärna lokalt och närproducerat från Västmanland
Traditionellt kontra nytänkande

För att få en varierad och intressant marknad, förbehåller sig Karlsgatan 2 rätten att utefter kategorierna sålla i ansökningarna.

Bord utomhus 400 kr
Bord inomhus 600 kr
Priserna gäller för ett bord och plats båda dagarna. Borden är ca 183 x 0.76 m. Utomhus står borden under tälttak. Observera att mathantverk kommer automatiskt att placeras utomhus och hyra diskuteras i varje enskilt fall.

En bekräftelse på bokad plats skickas ut i september och då återkommer vi även med betalningsanvisning.
Sista betalningsdag kommer att vara i början av november.

Vid eventuella frågor kontakta Erik Gurenwacht på erik.gurenwacht@regionvastmanland.se

Välkommen med din ansökan senast den 1 september 2018.

ANMÄL DIG HÄR

Nyheten skapad 2019-05-28 09:35:49