När då var nu forntidens folk och fäKarlsgatan Butik

KARLSGATAN BUTIK


I museibutiken på Karlsgatan 2 hittar du produkter för olika tillfällen och smaker för både stora som små. Här finns allt från lokalt hantverk och vackra vykort till intressanta böcker.

Köp med dig ett minne från ditt besök hos oss eller en gåva till en god vän. I Karlsgatan Butik hittar du ett spännande sortiment med bland annat böcker, smycken, vykort och produkter kopplade till våra utställningar.

Vi har även konsthantverk och hemslöjd från länet samt produkter från nationellt kända formgivare. Allt i olika prisklasser och för olika åldrar.

Vid uppvisande av Kulturarvskortet, SJ PRIO samt Mimerkortet har du 10% rabatt på hela ditt köp i Karlsgatan Butik.

ÖPPETTIDER

Karlsgatan Butik har samma öppettider som museihuset.

KONTAKT

021-39 32 22
karlsgatan2@regionvastmanland.se


Karlsgatan Kafé

KARLSGATAN KAFÉ


Ät en härlig lunch eller fika i en industrihistorisk miljö här på Karlsgatan 2. Karlsgatan Kafé är en rofylld mötesplats utan stress och jäkt där man kan stanna upp för en lunch, fika eller ett mellanmål samtidigt som man besöker museihuset Karlsgatan 2.

Karlsgatan Kafé drivs av Nordic & Friends och de erbjuder traditionellt fikabröd som exempelvis kanel- och kardemummabullar, bakverk och smörgåsar på noga utvalda bröd. Det finns även sallader, lasagne, pasta och soppa med mera. Karlsgatan Kafé har fullständiga rättigheter.

Har du bokat möte, event eller konferens i våra lokaler så kan du även beställa fika eller mat från kaféet.


CATERING
Nordic & Friends kan med stolthet säga att de sedan starten för ett par år sedan fått förtroendet att anordna 100-talet event, arrangemang & levererat catering till närmare 100.000 personer. Inget arrangemang är för litet eller för stort för dem.

Vi arbetar med fokus på hög kvalitet och personlig service. Vi använder enbart förstklassiga råvaror från noga utvalda leverantörer.

Vid större sällskap, begär offert! Vi komponerar även menyer & bufféer efter era önskemål och tillställning.ÖPPETTIDER

Karlsgatan Kafé har samma öppettider som museihuset.

KONTAKT

070 36 13 155
karlsgatan@nordicandfriends.se