När då var nu forntidens folk och fäKarlsgatan Butik

KARLSGATAN BUTIK


I museibutiken på Karlsgatan 2 hittar du produkter för olika tillfällen och smaker för både stora som små. Här finns allt från lokalt hantverk och vackra vykort till intressanta böcker.

Köp med dig ett minne från ditt besök hos oss eller en gåva till en god vän. I Karlsgatan Butik hittar du ett spännande sortiment med bland annat böcker, smycken, vykort och produkter kopplade till våra utställningar.

Vi har även konsthantverk och hemslöjd från länet samt produkter från nationellt kända formgivare. Allt i olika prisklasser och för olika åldrar.

Vid uppvisande av Kulturarvskortet, SJ PRIO samt Mimerkortet har du 10% rabatt på hela ditt köp i Karlsgatan Butik.

ÖPPETTIDER

Karlsgatan Butik har samma öppettider som museihuset.

KONTAKT

021-39 32 22
karlsgatan2@regionvastmanland.se


Karlsgatan Kafé

KARLSGATAN KAFÉ HAR STÄNGT


Från och med onsdagen 1 april 2020 stänger Karlsgatan Kafé. Daniel med personal, som drivit kaféet sedan 2017, riktar ett varmt tack till alla besökare och matgäster för tiden som varit. Stängningen beror, som ni säkert förstår, på färre besökare, avbokade konferenser och inställda program med anledning av den rådande situationen i samband med corona. Vi försöker nu hitta bra lösningar för Karlsgatan Kafé, både på kort och lång sikt. En tid framöver får våra gäster tyvärr räkna med att vi inte har någon servering.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan medföra för våra besökare och tackar för er förståelse.