VAD SOM GÄLLER PÅ MUSEET I SAMBAND MED CORONAVIRUSET
2021-01-21
Med anledning av de skärpta råden för Västmanland är Västmanlands läns museums utställningar tillfälligt stängda till och med den 7 februari 2021. Museet har fortsatt öppet i våra digitala kanaler www.vastmanlandslansmuseum.se/digiseum . Där arbetar vi, tillsammans med er alla besökare, för att göra Västmanlands historia levande och tillgänglig även när vi inte kan mötas fysiskt.

 

ÖPPETTIDER
De aktuella öppettiderna är:
måndag stängt  tisdag - fredag kl 10-17 och lördag - söndag kl 12-16.

 
KARLSGATAN KAFÉ
Karlsgatan Kafé är stängd
 
KARLSGATAN BUTIK
Karlsgatan Butik har öppet som vanligt och följer museihusets öppettider och riktlinjer.

ARKIV OCH BIBLIOTEK
Vårt arkiv och bibliotek på Karlsgatan 2 är stängt tillsvidare. Även om det inte går att besöka arkivet fysiskt så går det att mejla eller ringa som vanligt. Kontaktuppgifter hittar du här.
 
VISNINGAR
Just nu har vi inga visningar.
 
KONFERENSLOKALER
Konferensbokningen är tillfälligt stängd. Vid eventuella frågor, kontakta Informationen på tfn 021-39 32 22 eller e-post karlsgatan2@regionvastmanland.se.
 
PROGRAMVERKSAMHET
Just nu har vi inga program på plats. Vissa av programmen blir istället digitala. Se information om aktuella program i vårt kalendarium.
 
VI HÅLLER ÖPPET DIGITALT
Ta del av museets fantastiska samlingar på DigitaltMuseum, utforska webbplatsen, testa vår ljudvandringsapp och följ oss i våra sociala medier. Vi har samlat ihop alla våra digitala resurser på en och samma plats så att du lätt hittar dem: Digiseum Välkommen att uppleva museet digitalt!Västmanlands läns museum följer Region Västmanlands och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hanteringen av Coronaviruset och följer utvecklingen noga. Eventuella förändringar i vår verksamhet meddelas löpande via hemsidans nyhetssida.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på tfn 021-39 32 22 eller via e-post lansmuseet@regionvastmanland.se