Länsmuseets digitala verksamhet

Välkommen till ditt digitala LÄNSmuseum!


Här hittar du Västmanlands läns museums digitala verksamhet. Vi har samlat ihop alla våra digitala resurser på en och samma plats - från museets fantastiska samlingar på DigitaltMuseum till våra olika kanaler i sociala medier.

Välkommen och upplev ditt länsmuseum digitalt!DigitaltMuseum

SÖK I VÅRA SAMLINGAR
Digitala samlingar

Här på DigitaltMuseum visar vi upp delar av vår stora samling av fotografier och föremål. Sedan starten 1861 har vi samlat på det mesta som går att samla på; fotografier, arkivalier, arkeologi, kulturhistoria, teknikhistoria och textilier. Välkommen in!
Facebook

MÖT OSS PÅ FACEBOOK
Facebook

Välkommen till vår Facebook-sida där vi visar foton och föremål från museets samlingar och berättar vad som händer hos oss. Följ oss gärna!

Instagram

MÖT OSS PÅ INSTAGRAM
Instagram

Välkommen till länsmuseet på Instagram! Här visar vi vad som händer bakom kulisserna, filmer från olika evenemang och foton och föremål från museets samlingar . Följ oss gärna!
Youtube

MÖT OSS PÅ YOUTUBE
Youtube

Välkommen till vår YouTube-kanal där du hittar rörligt material från vår verksamhet. Följ oss gärna!

Ljudvandringsapp

MÖT OSS UTOMHUS
LJUDVANDRINGSAPP

Välkommen till länsmuseets ljudvandringsapp! En audiell app för ljudvandringar som både är gratis och tillgängliga dygnet runt. Det första strövtåget, Skitviken – en rostig lustgård full av liv kan du ladda ner i din telefon och prova redan idag!