lediga tjänster

Vi är väldigt glada över att det finns ett stort intresse för att arbeta hos oss. Här nedan ser du ifall det finns några lediga tjänser tillgängliga. Tyvärr har vi ingen praktisk möjlighet att personligen besvara alla spontanansökningar. Välkommen att regelbundet titta här istället och följ oss på Instagram eller Facebook.

Vi annonserar även alla lediga tjänster på www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/Intresseanmälan praktik

I mån av tid och möjlighet så tar vi emot praktikanter på våra olika enheter. Främst prioriteras studeranden på eftergymnasiala utbildningar inom de ämnesområden som inryms inom länsmuseets verksamheter.

Om du är intresserad av att praktisera hos oss så behöver du skicka in en intresseanmälan, senast tre månader före din praktik, per mail till lansmuseet@regionvastmanland.se. Bifoga en kort presentation av dig själv och varför du vill praktisera hos oss, vilken period som är aktuell samt ett kort cv. Vi går igenom de förslag som kommit in och därefter meddelar vi dem som har lämnat in intresseanmälningar om vi har möjligheter att ta emot praktikanter den önskade tiden.

Just nu finns inga lediga tjänster att söka.