När då var nu forntidens folk och fäJobba på museet

lediga tjänsterVi är väldigt glada över att det finns ett stort intresse för att arbeta hos oss. Här nedan ser du ifall det finns några lediga tjänser tillgängliga. Tyvärr har vi ingen praktisk möjlighet att personligen besvara alla spontanansökningar. Välkommen att regelbundet titta här istället och följ oss på Instagram eller Facebook.

Vi annonserar även alla lediga tjänster på www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/
Föremålsantikvarie

Västmanlands läns museum söker nu en föremålsantikvarie som förstärker arbetsgruppen som jobbar med museets samlingar. Hos oss får du möjlighet att fördjupa din passion för museisamlingar i ett självständigt och ansvarsfullt arbete. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en trygg och öppen gemenskap där du även har utrymme för kreativitet och att göra verklighet av goda idéer.


FÖREMÅLSANTIKVARIE - läs mer och sök
 

BYGGNADSANTIKVARIE

Är du byggnadsantikvarie/bebyggelseantikvarie som är pigg på att arbeta med kulturarvet i Västmanland?
Söker du en tjänst där du både får arbeta självständigt och tillsammans med andra i projekt?
Då är det kanske dig vi söker!


Byggnadsantikvarie - läs mer och sök
PROCESSLEDARE

Västmanlands läns museum söker nu dig som vill arbeta med utställningsprocesser, formgivning och Västmanlands kulturarv i en kreativ och ledande roll. Har du kunskap om och erfarenhet av processledning och utställningsformgivning? Då kanske du är vår nya processledare. Vi söker dig som vill leda processen med att ta fram utställningen Älskade Västmanland som planeras att öppna under tidig höst 2024.


Processledare - läs mer och sök